Doi fotbalişti s-au despărţit astăzi în mod oficial de Steaua lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre fotbaliştii care au evoluat pentru Steaua Bucureşti în sezonul de toamnă şi-au reziliat astăzi contractele cu echipa patronată de Gigi Becali.

Bogdan Mitrea (30 de ani) şi Bojan Golubovici (34 de ani) nu au făcut parte din lotul care a fost în primul cantonament al iernii, încheiat joi şi au rămas în vacanţă, alături de ceilalţi jucători nedoriţi de Laurenţiu Reghecampf. Vineri s-au întâlnit cu oficialii clubului şi au ajuns la o înţelegere pentru a-şi rezilia contractele.

În cazul lui Mitrea, Steaua a pus capăt împrumutului, deşi în vară se înţelesese cu italienii de la Ascoli pentru întregul sezon. "E adevărat, am reziliat cu Mitrea şi Golubovici", a confirmat finanţatorul stelist Gigi Becali, pentru Digi Sport. Ultimul meci al lui Mitrea în campionat a fost cel din octombrie 2016, cu Gaz Metan Mediaş, pierdut cu 0-1 de roş-albaştri pe teren propriu. Atunci, a fost pus la zid de Gigi Becali, după gafa făcută în partida cu medieşenii. Totuşi, Reghecampf nu a avut soluţii la dispoziţie şi a fost nevoit să-l titularizeze pe Mitrea în meciul de Cupa României cu Foresta, scor 2-1. Şi atunci a fost scos vinovat pentru reuşita sucevenilor, iar din acel moment nu a mai prins niciun minut în tricoul roş-albastru.

În cazul lui Golubovici, lucrurile au stat altfel: atacantul s-a supărat că nu s-a integrat şi că a fost criticat pentru lipsa de eficienţă (a marcat un singur gol în 20 de meciuri disputate în toate competiţiile) şi a cerut să fie lăsat să plece, după cum a anunţat chiar antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite