Djokovici învins din nou. Fostul lider mondial a pierdut în sferturi la Acapulco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici e în cădere liberă
Novak Djokovici e în cădere liberă

Novak Djokovici nu se regăseşte deloc în 2017 şi a bifat o nouă eliminare după cea consemnată la Australian Open, în ianuarie.

Novak Djokovici, cap de serie numărul unu şi locul 2 ATP, a fost învins de australianul Nick Kyrgios, al şaselea favorit a competiţiei şi locul 17 ATP, în sferturile de finală ale turneului de la Acapulco, dotat cu premii în valoare totală de 1.469.745 de dolari. Kyrgios s-a impus cu scorul de 7-6 (9), 7-5, după o oră şi 47 de minute.

În semifinale, Nick Kyrgios îl va întâlni pe americanul Sam Querrey, poziţia 40 în ierarhia mondială, care a trecut, cu scorul de 6-1, 7-5, după o oră şi şapte minute, de austriacul Dominic Thiem, deţinătorul trofeului, cap de serie numărul 4 şi poziţia a noua în clasamentul mondial.

În cealaltă semifinală se vor întâlni croatul Marin Cilici, al treilea favorit al competiţiei şi locul 8 ATP, şi spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 2 şi poziţia a şasea în ierarhia mondială. În sferturi de finală, Cilici a beneficiat de neprezentarea americanului Steve Johnson, locul 26 ATP, în timp ce Nadal a trecut, cu scorul de 7-6 (2), 6-3, după o oră şi 57 de minute, de japonezul Yoshihito Nishioka, jucător venit din calificări şi poziţia 86 în clasamentul mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite