Puţin fotbal, multe erori. Dinamo, succes la limită în deplasare, cu Săgeata Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul meci al zilei de sâmbătă din etapa a 16-a din Liga I, Dinamo s-a impus cu 1-0 la Constanţa, pe arena Farul, prin reuşita lui Alex Curtean.

După o primă repriză fără goluri, mijlocaşul dinamovist a marcat la cinci minute de la reluare (50), la capătul unei faze încâlcite. 

Rotariu a pătruns în careul celor de la Săgeata, a încercat un dribling, iar Filip, care încerca să-l deposedeze, a deviat balonul la Curtean. 

Mijlocaşul lui Dinamo l-a învins pe Pogacsics cu un şut la colţul lung, în diagonală.  

În ultimul minut, Curtean a fost aproape de "dublă", după ce, intrat în careul gazdelor, pe stânga, a driblat doi adversari şi a trimis cu exteriorul, la o palmă de transversala lui Pogacsics. 

Din minutul 77, Săgeata a evoluat în inferioritate, după ce Mera l-a lovit cu cotul, din alergare, peste faţă, pe Cosmin Matei. 

Partida a fost una slabă şi cu multe erori de arbitraj. A contat probabil şi starea gazonului, una destul de proastă. Partida Săgeata - Dinamo s-a jucat pe arena din Constanţa la doar opt ore după încheierea meciului din Liga a II-a dintre Farul şi Bacău (0-3)

Oaspeţilor le-au fost refuzate două penalty-uri. Mai întâi, Matei a fost faultat în careu, dar a văzut galben pentru simulare (55), apoi Grigoraş a făcut un henţ evident în careu, dar centralul n-a dictat decât corner (64).  

După 16 etape, Dinamo este locul 6, cu 25 de puncte, la egalitate cu Vaslui, dar cu un golaveraj mai bun. Săgeata rămâne pe 13, cu 15 puncte.  

Echipele de start: 

Săgeata: Pogaciscs - I. Filip, Florin Popa, Mera, Lupu - Achim, N'Doye - Vezan, Alex Grigoraş, Tigoianu - Mihai Roman

Antrenor: Tibor Selymeş

Dinamo: Naumovski - Rus, Durimel, Grigore, Grecu - Lazăr, Elton, Thicot, Curtean - Matei - Rotariu

Antrenor: Flavius Stoican

Vezi şi 

VIDEO Viitorul a condus cu 4-0 la pauză, dar a tremurat pe final cu Oţelul, după cel mai comic autogol al sezonului. Vaslui, nicio emoţie cu Ceahlăul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite