Dinamo, şedinţă explozivă: „Afară, infractorilor!“. Cortacero a explicat unde s-au blocat banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pablo Cortacero, un finanţator care nu reuşeşte să finanţeze Dinamo
Pablo Cortacero, un finanţator care nu reuşeşte să finanţeze Dinamo

La o zi după ce echipa a disputat ultimul meci al anului în campionat, 1-1 cu Clinceni, Adunarea Generală a Acţionarilor, cu participarea investitorului spaniol, a aprobat mărirea capitalului social. Banii sunt însă, ca de obicei, doar pe hârtie!

Dinamo e batjocorită până la capăt! Ultima confirmare în acest sens a venit, astăzi, la Adunarea Generală a Acţionarilor la care şi-a făcut apariţia şi spaniolul Pablo Cortacero, dat dispărut, în ultimele săptămâni.

Şedinţa de astăzi a oficializat mărirea capitalului social cu 5 milioane de euro. Suma e însă în imaginaţia celor care au discutat despre ea. Fiindcă în conturile formaţiei din „Ştefan cel Mare“ se cam bate vântul. Iar asta în condiţiile în care, potrivit doardinamo.ro, Cortacero susţine că a virat milioane de euro prin transferuri bancare. Unde s-au pierdut însă banii? A explicat acelaşi Cortacero pentru sursa citată.

„Din 6 decembrie, s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocaţi şi verificaţi de Agenţia de Spălare a Banilor din Anglia. Acum ni s-a dat OK-ul. Acest lucru s-a întâmplat şi cu încă 5 milioane de euro (n.r. - 1,5 milioane joi şi 3,5 milioane vineri) ce vor ajunge sigur în ianuarie“, le-ar fi spus spaniolul suporterilor.

Chiar şi aşa, fanii, furioşi din cauza promisiunilor neonorate, au avut o reacţie vehementă, înainte şi după Adunarea Gernerală a Acţionarilor, strigând: „Afară de la Dinamo, infractorilor!“.

Altă promisiune: Banii vin în 30 de zile

După discuţiile de astăzi, sumele promise de Cortacero trebuie să ajungă în 30 de zile în conturile clubului Dinamo. 

Dacă printr-un miracol acest lucru se va şi întâmpla, atunci şi fanii, care deţin 20,06% din acţiuni, prin grupul DDB (Doar Dinamo Bucureşti) vor fi nevoiţi să aducă 1,5 milioane de euro pentru a-şi păstra procentele. 

Totul pare a fi însă un scenariu SF, din acelaşi „film“ care se vede în „Ştefan cel Mare“ din vară până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite