Dinamo reloaded sau cum să formezi un suporter de mic. Alb-roşii au demarat un proiect pentru a atrage copiii la stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo vrea să atragă tânăra generaţie la stadion FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Dinamo vrea să atragă tânăra generaţie la stadion FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Oficialii dinamovişti vor să atragă tânăra generaţie către stadionul din Ştefan cel Mare, astfel încât 10.000 de bilete au fost distribuite în şcolile din sectoarele 1, 2 şi 3. Copiii sunt aşteptaţi la meciul pe care alb-roşii îl vor disputa duminică, împotriva lui Gaz Metan Mediaş, începând cu ora 14.00.

Proiectul a fost anunţat de către acţionarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, în urmă cu o lună. Atunci, finanţatorul a conturat un plan prin care intenţionează rebranduirea unuia dintre cele mai bune cluburi din România. „Am ales instituţiile respective întrucât sunt cartiere de dinamovişti. Fiecare copil are câte două bilete, să vină însoţit la meci alături de mama şi de tata“, au comentat oficialii alb-roşii potrivit GSP.

Mai mult, Luchin, Bălgrădean şi antrenorul secund Florentin Petre vor merge să joace fotbal luni la Şcoala Nr. 46, de pe strada Maior Coravu. Până acum, acelaşi lucru l-au făcut Alexe şi Matei şi se preconizează ca astfel de acţiuni să devină un obicei în sectoarele menţionate. În acest moment, media de spectatori la meciurile dinamoviştilor de pe teren propriu este de 8.500, superioare la acest capitol fiind Petrolul Ploieşti (11.200) şi Steaua (19.800).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite