Dezvăluiri în premieră şi un avertisment: Negoiţă a povestit cât a plătit pentru a deveni majoritar la Dinamo. Urmează tăieri drastice la club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri a preluat Dinamo de la Nicolae Badea, după care a fost nevoit să achite datoriile uriaşe ale echipei, pentru a evita dezastrul.

Ionuţ Negoiţă n-are nici măcar două luni de când a devenit numărul 1 în „Ştefan cel Mare“, însă deja a cheltuit o avere ca finanţator al „câinilor“.

„Am băgat deja 7 milioane la Dinamo, doar la licenţă a trebuit să dăm peste 3 milioane de euro, au fost multe datorii. Dinamo consumă, e un club flămând, vom încerca să schimbăm aceste lucruri. Iau măsuri rapide, poate şi unele drastice, dar aşa se întîmplă peste tot“, a anunţat Ionuţ Negoiţă la Digi Sport.

Pe lângă faptul că echipa a adunat cinci victorii în primele şase etape din 2013, acţionarul mai are o mare satisfacţie. „Cel mai important e că fanii au revenit lângă echipă. Când mergi pe stadion şi vezi atât de mulţi fani bucurîndu-se te simţi excelent. Pentru aceşti suporteri minunaţi investesc la Dinamo“, a adăugat omul de afaceri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite