Dinamo a ajuns o glumă proastă: Ce a putut să zică antrenorul Mircea Rednic după un nou meci fără victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a remizat cu Hermannstadt, menţinându-şi media de un punct pe etapă şi îndemnându-l pe Mircea Rednic să facă o remarcă amară.

Dinamo nu mai bate pe nimeni, însă merită să-i urmăreşti meciurile, măcar pentru declaraţiile trăsnite oferite de oficialii echipei după meciuri!

Etapa trecută, după ce „câinii“ au fost umiliţi acasă de CFR Cluj (0-3), preşedintele Alexandru David a „reuşit“ să şocheze dând un verdict năucitor: „Chiar dacă am pierdut ultimele două meciuri, se vede o creştere“. Ce-i drept, David a avut dreptate! Dinamo a „crescut“ atât de mult, încât n-a pierdut, sâmbătă, la Târgu Mureş, acolo unde a întâlnit Hermannstadt, una dintre cele două formaţii pe care le-a învins în campionat în ultimele trei luni şi jumătate! La 25 august, a fost 2-1 în „Groapă“, acum s-a terminat 1-1, dar scorul din primul meci a fost aproape de a se repeta, după ce Mihai Popescu a trimis în transversală în prelungiri!

„Se pare că suntem blestemaţi! Chiar nu ştiu ce trebuie să facem. E şi un blocaj mental. Am tras, dar, din păcate, am nimerit bara şi am făcut egal. Ne-am propus să câştigăm, avem în continuare şanse la play-off, dar pe un asemenea teren nu ştiu dacă poţi practica fotbalul corect“, a explicat Popescu, referindu-se la terenul îmbibat cu apă pe care s-a jucat la Târgu Mureş.

Dacă fundaşul roş-albilor a fost extrem de afectat de încă un meci fără victorie pentru echipa sa – Dinamo are două victorii în ultimele 14 etape de campionat! – în schimb, antrenorul Mircea Rednic a avut puterea de a glumi pe seama faptului că Dinamo a ajuns la 19 puncte în 19 etape.

„ Suntem în grafic (n.r. - râde). E greu, ne-am fi dorit trei puncte. Păcat, mai multă mişcare la cei doi atacanţi ne-a lipsit. Le-am spus să se adapteze la acest teren. Am dominat a doua repriză, am avut multe ocazii, am avut şi o bară, am încercat să contruim pe un teren greu, ne-a ieşit de multe ori. Nu pot decât să-i felicit pentru cum au jucat astăzi. Cu un pic de şansă la final, puteam câştiga. S-a văzut o îmbunătăţire“, a spus „Puriul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite