Dinamo a ajuns o echipă de râs: Dan Petrescu dă de pământ cu cei care au hotărât concedierea lui Mihai Teja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Fostul stelist i-a desfiinţat pe oficialii formaţiei din „Ştefan cel Mare“ care vorbesc despre proiecte şi planuri pe termen lung, însă dau afară antrenorul după cinci meciuri.

„Adevărul“ a scris, ieri, despre managementul românesc din cauza căruia Liga I a ajuns unică în Europa. Dan Petrescu n-a mai lucrat în campionatul intern din 2009, însă, într-o intervenţie la Dolce Sport, „Bursucul“ s-a arătat oripilat de ce se întâmplă acum în întrecerea internă.

„L-au dat afară pe Teja după cinci meciuri? Mi se pare penibil să faci aşa ceva. Şi dacă pierdea meciurile din campionat cu 7-0 şi pe alea din Cupa Ligii cu 10-0, tot l-aş mai fi lăsat. Când pierde echipa, pierd toţi, nu doar antrenorul. Mi se pare incredibil. Numai în România se întâmplă aşa ceva. Nu le dau antrenorilor tineri nicio şansă“, a spus Petrescu despre tehnicianul de 36 de ani la care Dinamo a renunţat după 63 de zile.

Stanciu, reacţie ridicolă

Managerul formaţiei din „Ştefan cel Mare“, Daniel Stanciu, a încercat până în ultima secundă să împiedice concedierea lui Mihai Teja. Când n-a reuşit, în loc să recunoască faptul că Dinamo a renunţat la fostul antrenor al naţionalei U-21, Stanciu a venit cu o variantă ridicolă.

„Mihai Teja n-a fost demis. Am convenit, pentru binele clubului şi al antrenorului, să ne despărţim. Flavius Stoican va reveni cu acelaşi staff pe care l-a avut şi în primul lui mandat. Probabil «principal» va fi un alt antrenor, pentru că Stoican n-are licenţa PRO. Va semna un contract pe un an şi trei luni. E o decizie bună în acest moment“, a comentat managerul roş-albilor. 

Aproape sigur, în acte, antrenor principal la Dinamo va fi Dorin Mateuţ, cel care, spre deosebire de Flavius Stoican, deţine licenţa PRO şi face parte din stafful tehnic al clubului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite