Dinamo, achiziţie de avarie cu trecut stelist: „câinii“ au adus un vârf care a dezamăgit în campionatul din Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bawab

Roş-albii i-au pierdut pe Gnohere (Steaua) şi pe Vali Lazăr (Al-Sailiya) care împreună au înscris 12 goluri în prima parte a campionatului şi în locul lor au adus un fotbalist cu trei goluri în ultimul sezon şi jumătate.

Dinamo n-a reuşit, deocamdată, să facă nicio mutare importantă care să întărească echipa şi, în ultima zi de transferuri internaţionale, a anunţat, cumva în disperare de cauză, legitimarea lui Thaer Bawab.

Atacantul iordanian a avut cifre bune cât timp a evoluat la Gaz Metan Mediaş (24 de goluri) şi CS U Craiova (12 goluri), însă ultimele sale două experienţe au fost nefaste. La Steaua a punctat o singură dată în Liga I, după care s-a transferat în Qatar, la Umm Salal, însă nici acolo n-a rupt gura târgului: 7 meciuri şi 2 goluri.

Astăzi, Dinamo a anunţat legitimarea fotbalistului de 31 de ani.

Ce au scris?

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, transferul atacantului iordanian Tha'er Fayed Al Bawab la clubul din Ştefan cel Mare.

Ultima oară la Umm Salal SC (Qatar), Al Bawab s-a născut la Amman pe 1 martie 1985 şi s-a consacrat în fotbalul românesc în perioada 2010-2016, marcând 37 de goluri în 142 de meciuri în Liga 1 Orange pentru Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş, CS U Craiova şi FCSB. 

Transferat la 18 ani, în 2003, de Real Madrid de la juniorii clubului UE Cornella, Al Bawab a jucat până în 2010 în ligile inferioare ale campionatului spaniol pentru Real Madrid C, Barcelona B, Hospitalet, Alfaro şi Moratalla. 

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2018 şi se va alătura lotului pregătit de antrenorul Ioan Andone în cantonamentul de la Săftica.

142 de partide în prima ligă din România a adunat Al Bawab la Gloria Bistriţa (7), Gaz Metan Mediaş (83), CS U Craiova (44) şi FCSB (8). A marcat 37 de goluri în Liga 1 Orange pentru Gaz Metan Mediaş (24), CS U Craiova (12) şi FCSB (1).

5 goluri a marcat Al Bawab pentru echipa naţională a Iordaniei în 23 de meciuri. Al Bawab a jucat în acest an pentru prima reprezentativă în partida amicală cu Georgia, 1-0 pentru Iordania, disputată săptămâna trecută la Dubai.

6 jocuri a evoluat Al Bawab în Europa League, la Gaz Metan Mediaş, pentru care a marcat două goluri în ambele partide cu Mainz, din 2011.

2 goluri în 7 meciuri a marcat Al Bawab în prima parte a acestui sezon competiţional pentru Umm Salal SC (Qatar).

8 este numărul cu care Al Bawab va evolua la FC Dinamo Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite