Detaliul important pe care Serena Williams l-a observat la Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă, noaptea trecută, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de Serena Williams, locul 1 WTA, în sferturile de finală ale US Open.

Liderul WTA Serena Williams a declarat, joi, după ce a învins-o pe Simona Halep în sferturile de finală ale US Open, că se bucură că a fost testată, ea menţionând că ar fi putut să joace mai bine în setul doi. 

"Mă simt extraordinar. Mă bucur că am fost pusă la încercare. Cel mai bun lucru e că simt că nivelul ei a crescut în setul al doilea, dar am avut şanse de care nu am profitat. Din asta trag concluzia că puteam juca mai bine în setul al doilea şi poate reuşeam să câştig în două seturi. În orice caz, nivelul Simonei a crescut faţă de meciurile trecute", a spus Williams. Ea a menţionat că în sferturi a fost o creştere de nivel faţă de fazele anterioare, în care nu a întâlnit capi de serie. "Este o satisfacţie mare în meciurile de trei seturi, dar o simţi mai târziu. Când joci vrei să câştigi repede, uşor şi în două seturi", a adăugat sportiva americană, citată de News.ro. "Cred că a fost un meci bun. Am jucat bine, puteam şi mai bine în acele momente când am avut ocazia. Dar cred că nivelul a fost ridicat. Sunt ok cu felul în care am luptat până la final. Este acum ceva normal pentru mine, astfel că este un lucru bun. Serena a jucat foarte bine. Este cea mai bună jucătoare, serviciul ei a fost «uriaş». A fost greu. Sunt puţin tristă, dar trebuie să privesc la lucrurile pozitive, pentru că sunt multe, şi să merg înainte. Acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodată împotriva Serenei. Am simţit că sunt foarte aproape şi am şanse să câştig", a spus Halep. Sportiva a precizat că este puţin dezamăgită. "Cred că am jucat destul de bine, este un lucru bun şi cred că am jucat foarte bine, dar puteam mai bine în unele momente. Serena a făcut o treabă foarte bună şi de aceea este numărul 1. Sunt puţin dezamăgită că nu am profitat de ocazii dar sunt şi bucuroasă de felul în care am rezistat şi am jucat", a menţionat ea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite