Decizie importantă luată de FRF în privinţa denunţătorilor de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Fotbal a luat o decizie importantă în privinţa celor care ajută la depistarea personajelor implicate în mafia pariurilor.

Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga, Vicepreşedinte FRF, a decis, cu unanimitate de voturi, completarea Regulamentului Disciplinar al FRF prin introducerea articolului 601 ce va avea următorul conţinut:

“1. Participantul la abaterile disciplinare prevăzute în cuprinsul art. 60 şi art. 60bis  din prezentul regulament nu se pedepseşte, dacă ajută în orice mod (denunţ, declaraţii, înscrisuri ş.a.m.d.) la  soluţionarea cauzei şi sancţionarea celorlalţi participanţi la respectiva abatere disciplinară.

2. Participantul care, după ce organismul jurisdicţional competent a fost învestit cu cercetarea unor abateri disciplinare prevăzute de art. 60 şi/sau art. 60 bis din prezentul regulament, recunoaşte fapta înainte de data primei audieri a respectivului participant urmează a fi sancţionat cu până la 50% din sancţiunea prevăzută pentru abaterea disciplinară comisă.”
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite