De ce se mai joacă returul? Anunţul făcut de Astra dovedeşte că lupta pentru titlu s-a încheiat deja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Sinescu
Valentin Sinescu

Giurgiuvenii au disputat, luni, primul meci din campionat din 2013, în compania celor de la Viitorul Constanţa. La final, antrenorul Astrei, Valentin Sinescu, a făcut o declaraţie care a lămurit situaţia în ceea ce priveşte locul 1.

La capătul unui meci pe care l-a dominat total, Astra a trecut, acasă, de Viitorul Constanţa, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Budescu (28) şi de Fatai (70). 

Victoria a urcat Astra pe locul 2 cu 40 de puncte. Totuşi, tehnicianul giurgiuvenilor nu mai crede în posibilitatea de a câştiga titlul în acest sezon.

„Locul 1 e un capitol încheiat. Steaua ne-a predat o lecţie de fotbal în tur, a omorât campionatul. Pe mine mă interesează să fiu liderul celuilalt campionat“, a spus Valentin Sinescu la Digi Sport.

El a comentat şi prestaţia echipei sale în prima etapă din 2013. „Cu Viitorul am făcut un meci dătător de speranţe. Am avut momente sclipitoare, dar şi unele de superficialitate. Doream să ne consolidăm poziţia a doua în clasament, am reuşit pentru moment“, a încheiat Sinescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite