De unde a găsit FIFA încă 180.000 de bilete pentru meciurile de la Mondialul din Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

180.000 de tichete pentru turneul final din Brazilia vor fi puse în miercuri dimineaţă, începând cu ora 06.01 (ora României), pe site-ul fifa.com/tickets.

FIFA a pus la dispoziţia iubitorilor fotbalului bilete pentru Mondialul din 2014 în cadrul unui proces care s-a desfăşurat pe mai multe etape. 

Ultima fază a început pe 15 aprilie şi consta într-un total de 199.519 tichete, la 54 din cel 64 de partide de la CM, acordate pe principiul „primul venit, primul servit“, dar nu pentru meciul de deschidere sau cele din fazele finale. 

Supriză însă, marţi, şi o veste bună, în acelaşi timp, pentru împătimiţii „Sportului Rege“ (care-şi permit şi un concediu în Brazilia). 

FIFA a anunţat că scoate la vânzate, pe site-ul oficial (fifa.com/tickets) încă 180.000 de tichete, pe lângă cele care mai erau valabile. Şi că acestea sunt disponibile pentru toate cele 64 de partide, deci inclusiv pentru meciul de deschidere de pe 12 iunie (Brazilia-Croaţia, Arena de Sao Paulo) sau finala (13 iulie, Maracana, Rio de Janeiro). De unde au apărut aceste tichete suplimentare? 

Din stocurile pe care FIFA le-a făcut, după încheierea lucrărilor pe cele 12 stadioane care vor găzdui meciuri la CM, dar şi din sectorul destinat persoanelor cu mobilitate redusă. Cum n-a existat o cerere importantă din această zonă, FIFA a decis să ofere marelui public majoritatea acestor bilete, dar a păstrat câteva locuri de rezervă. 

FIFA a început procesul de vânzare al tichetelor pentru CM 2014 în urmă cu 10 luni, iar în primele două faze (până pe 1 aprilie), s-au vândut aproape 2.6 milioane de bilete

Vezi şi

Cât costă o zi la Rio în timpul Campionatului Mondial de Fotbal

INFOGRAFIE Grecia goleşte stadioanele Mondialului: de ce regretă brazilienii eliminarea României la baraj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite