Daniel Isăilă, în culmea fericirii după calificarea Astrei în grupele Europa League: "Sunt mândru de aceşti băieţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Astrei Giurgiu, Daniel Isăilă, şi-a felicitat jucătorii după calificarea în grupele Europa League, în dauna Lyonului şi a promis că echipa sa va avea un parcurs foarte bun în continuare, la prima participare într-o competiţie europeană.

Astra a luptat eroic în returul cu Lyon, de la Giurgiu şi, chiar dacă a pierdut cu 0-1, s-a calificat în grupele Europa League graţie victoriei cu 2-1 din deplasare. La finalul meciului care a consfinţit calificarea Astrei, Daniel Isăilă a recunoscut că echipa sa a mers mai departe cu şansă şi şi-a felicitat elevii pentru prestaţia din dubla manşă.

"Cred că a fost cea mai lungă zi din viaţa mea. Sunt fericit, sunt mândru de aceşti băieţi. Cred că putem face lucruri extraordinare în continuare. Am avut şi şansă. A fost o presiune foarte mare. Pe undeva e normal, nu avem experienţă. Totul e bine când se termină cu bine. Avem nevoie de suporteri, au fost momente când ne-au împins de la spate. Tensiunea a fost extraordinară. Trebuie să fim echilibraţi, să o luăm pas cu pas. Ne gândim la meciul de duminică, apoi vine o pauză binemeritată pentru noi. Ne simţim cu adevărat fotbalişti jucând asemenea meciuri", a precizat Isăilă la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite