Dan Petrescu, agresat în meciul în care echipa sa a învins Lokomotiv Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, tehnicianul lui Dinamo Moscova FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Dan Petrescu, tehnicianul lui Dinamo Moscova FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Dinamo Moscova a învins-o pe Lokomotiv cu scorul de 1-0, la finalul unui meci cu multe momente tensionate care l-au avut în centrul atenţiei pe Dan Petrescu.

Derbiul local a fost câştigat de Dinamo Moscova datorită unicului golului înscris de Ivan Solovyoy. Echipa lui Dan Petrescu a preluat conducerea partidei încă din minutul 20, scor care a rămas intact, în ciuda atacurilor repetate ale fotbaliştilor lui Lokomotiv.

La finalul primei reprize, tehnicianul român a fost protagonistul unor scene incredibile, când atacantul echipei adverse, Felipe Caicedo, a fost nemulţumit că Petrescu a prins o minge în afara terenului, astfel încât l-a bruscat şi ameninţat şi s-a ales cu un cartonaş galben.

În a doua repriză, Dinamo Moscova a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Artur Yusupov din minutul 65. La finalul meciului (82'), Dan Petrescu a fost ameninţat de asemenea cu eliminarea, din cauza protestelor antrenorului român.

Până la etapa următoare, când o va întâlni pe Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova a făcut un salt temporar de cinci poziţii, ajungând pe locul 5, cu 33 de puncte acumulate în 20 de partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite