Dan Petrescu are încredere în Steaua:  "Trebuie să-şi propună mai mult decât Sparta Praga şi se poate califica!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu ţine şi cu Steaua şi cu Chelsea
Dan Petrescu ţine şi cu Steaua şi cu Chelsea

Dan Petrescu, acum antrenor la Dinamo Moscova, a jucat atât la Steaua cât şi la Chelsea, acestea fiind echipele de club la care a cunoscut cele mai multe satisfacţii.

Bursucul a analizat şansele Stelei de a trece de Chelsea şi crede că echipa nu trebuie să se teamă excesiv de londonezi. "Chiar dacă Benitez va pleca la vară, jucătorii sunt de valoare şi vor da totul pe teren. Chelsea s-ar putea să fie mai în formă decât Steaua, pentru că este în plin campionat. Dar, la cum arată Steaua în această perioadă, nu trebuie să se teamă de niciun adversar.Sparta Praga e mai bună ca Steaua? 100% nu e! Şi a fost la un minut de prelungiri, Steaua de ce să nu-şi propună mai multe decât Sparta Praga?!", a spus Petrescu.

"Calificarea se joacă în două meciuri. Indiferent ce va fi în meciul tur, dacă nu pierde la scor, Steaua are şanse de calificare. Cu spirit, cu organizare şi cu puţin noroc, Steaua poate obţine un rezultat mare. Poate să se califice, dacă dă nişte goluri de excepţie, cum au reuşit Latovlevici şi Chiricheş împotriva lui Ajax. Fără execuţii de excepţie, cu Chelsea nu poţi să marchezi", a mai spus Petrescu

"Îmi doresc două meciuri extraordinare pentru fani, fiecare să câştige câte un meci, şi să se califice echipa care are mai mult noroc. Nu o să mă supăr, indiferent cine merge mai departe", a încheiat Dan Petrescu pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite