Dacian Varga l-ar fi bătut pe Vasile Şiman în curtea FRF! Reacţiile celor doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacian Varga ar fi avut un conflict cu Vasile Şiman, faţă de care ar fi abordat un comportament violent fizic şi verbal.

Dacian Varga l-ar fi bătut pe Vasile Şiman, patronul echipei Sportul Studenţesc. Fotbalistul l-ar fi agresat fizic pe oficialul clubului chiar în curtea Federaţiei Române de Fotbal, scrie „Gazeta Sporturilor“. Sursa citată l-a contactat pe Şiman, care a declarat: „Nu comentez, domnule! Nu s-a întâmplat nimic, din punctul meu de vedere. Păi azi nu s-a judecat nimic cu Varga. Nu e nimic adevărat. Dar pe dumneavoastră v-a sunat cineva?“.

Jucătorul a comentat cele întâmplate pentru acelaşi ziar: „M-am bucurat că sunt liber de contract şi astăzi am primit vestea că am semnat un nou contract cu Sportul. M-am trezit aşa, din senin, cu un nou contract! Este înregistrat cum că eu am semnat cu Sportul cu 30.07.2013. Culmea tupeului, a obrăzniciei şi a golăniei! Este vorba despre un contract pe un an de zile. Pentru că este criză, atunci eu aveam un salariu de 5.000 de euro pe lună, dar acum am 4.000.

Merg la poliţie acum să fac plângere penală! Pe fiecare pagină este o altă semnătură. Sunt 10 pagini. Nu pot sta aşa. Cine poate să creadă că după ce ne-am măscărit la televiziuni, eu aş fi putut vreodată să semnez un nou contract? Când m-a văzut la FRF, Şiman a râs la mine şi mi-a zis că m-a rezolvat iar. După asta, m-a invitat la bătaie. Ne-am luat la harţă, el mi-am rupt tricoul şi hainele de pe mine“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite