Cum a scăpat Christoph Daum de cancer. „Dumnezeu a avut milă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christoph Daum
Christoph Daum

Christoph Daum, selecţionerul neamţ al echipei naţionale a României, împlineşte astăzi 63 de ani şi a trecut prin multe momente grele.

Daum, care la începutul anilor 2000, pe când trebuia să preia naţionala Germaniei, a fost deconsiprat ca fiind consumator de droguri şi amator de petreceri cu prostituate,este un om foarte deschis, care şi-a asumat întrutotul greşelile vieţii. Cel mai greu moment al vieţii lui n-a fost însă cel cu drogurile, ci acela în care a fost depistat cu o formă de cancer de piele. 

S-a întâmplat acum cinci ani, la un control întâmplător. Selecţionerul României a mers la spital cu fiul său cel mic, care fusese muşcat de o căpuşă. Din vorbă în vorbă, socializând cu medicul dermatolog, Daum i-a spus acestuia că are nişte senzaţii deranjante şi nişte pete ciudate pe corp. 

Medicul s-a oferit să-l examineze, iar diagnosticul a fost devastator; o formă de cancer în stare incipientă. neamţul a fost trimis direct pe masa de operaţie şi în câteva ore i-au fost extirpate ţesuturile maligne. El are tăieturi pe piept şi pe abdomen mai mari de zece centimetri. "Dumnezeu a avut milă!", a spus soţia neamţului într-o emisiune televizată la care au participat cei doi. De atunci, Christoph Daum este nevoit să facă regulat controale şi analize medicale şi nu se sfieşte să le recomande tuturor acest lucru. Chiar săptămâna trecută, el le-a spus cursanţilor de la Şcoala de Antrenori de la FRF că e bine să meargă regulat la doctor şi să nu-şi neglijeze sănătatea.  

Christoph Daum sărbătoreşte împlinirea celor 63 de ani, acasă, la Koln, alături de cea de-a doua lui soţie şi de cei doi copiii pe care îi au împreună. Daum mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, care s-a terminat după scandalul cocaina. Actuala sa nevastă este o fostă cântăreaţă din Germania.

Citeşte AICI povestea nefardată a vieţii lui Christoph Daum

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite