Cum comentează antrenorul nejucător al echipei de FED Cup a României tragerea la sorţi: "Era singura variantă pe care nu ne-o doream!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de FED Cup a României va juca contra Cehiei, în Grupa Mondială a FED Cup, acolo unde a reuşit să revină anul acesta.

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, a mărturisit că nu îşi dorea Cehia. ”Dintre cele patru variante posibile aceasta era singura pe care nu ne-o doream. Întotdeauna îţi doreşti să joci acasă, când este vorba despre Fed Cup, iar după ultimele evenimente reuşite de la Cluj-Napoca ne doream şi mai mult să jucăm pe teren propriu. Este rău că jucăm la ei, dar şi că lotul lor este foarte puternic, au jucătoare bune şi la simplu şi la dublu. Dar, Cupa Federaţiei este Cupa Federaţiei. Aşa cum au câştigat ele la noi acum doi ani, aşa putem şi noi să câştigăm la ele. Dacă fetele vor fi sănătoase este clar că avem o şansă bună. Avem atâtea jucătoare între cele mai bune 100 din lume, şi o avem pe Simona Halep”, a declarat Florin Segărceanu.

Meciul va avea loc în perioada 9-10 februarie 2019.

Celelalte meciuri din sferturile de finală ale Grupei Mondiale sunt următoarele:

Belgia – Franţa, Germania – Belarus şi SUA – Australia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite