Cum o caracterizează Darren Cahill pe Simona Halep şi ce crede australianul că va face aceasta la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill şi Simona Halep
Darren Cahill şi Simona Halep

Simona Halep a căzut pe locul 6 în clasamentul WTA şi se pregăteşte pentru turneul de la Roland Garros, care va începe pe 22 mai.

Aflat în România, antrenorul ei, australian Darren Cahill, a acordat un amplu interviu pentru DolceSport, în care a vorbit despre Halep şi despre planurile ei. "E temperamentală. Cred că e grozav pentru că arată multă pasiune, poţi să vezi cât de mult contează pentru ea. Trebuie întotdeauna să priveşti în perspectivă atunci când te uiţi la cariera unei jucătoare şi să te asiguri că zilnic când intri pe teren încerci doar să evoluezi faţă de ziua precedentă. Dacă ştii ce vrei, pe ce lucrezi, pe ce te concentrezi, cum vei deveni mai bună, victoriile vor veni", a spus Cahill. 

Tot el a continuat: "Abia aşteptăm Roland Garros, este un turneu grozav. Este ceva pentru care te pregăteşti tot anul, Simona are amintiri frumoase de acum doi ani când a jucat finala. Iubeşte turneul, Parisul este unul dintre oraşele ei preferate. Este încrezătoare, se simte bine, săptămâna de la Madrid i-a ridicat foarte mult moralul. Totul se resetează când ajungi acolo, în primul şi al doilea tur trebuie să munceşti să treci de primele meciuri dar cred că dacă va reuşi să facă asta, dacă îşi va înfinge dinţii în turneu atunci va fi greu de oprit. Va fi una dintre jucătoarele de ferit."

 FOTO Ce a făcut Simona Halep în ultima seară dinaintea plecării spre Roland Garros 

VIDEO Simona Halep a cântat şi a dansat la o nuntă de machidoni

În aşteptarea suspendării, Maria Şarapova lansează o afacere de milioane de dolari

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite