Cum a ajuns Gigi Becali un om cu frica lui Dumnezeu. Şocul cumplit care a schimbat viaţa patronului de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este recunoscut, în ciuda numeroaselor sale defecte, ca un om credincios, cu o profundă frică de Dumnezeu.

Cei care îl cunosc pe Becali ştiu foarte bine că Gigi nu a fost mereu aşa. Ba din contră, în tinereţe, patronul Stelei era un tip uşuratic, predispus la orice fel de păcate. Viaţa lui Gigi Becali s-a schimbat radical acum 20 de ani, când şi-a pierdut una dintre surori. 

Dorina Becali a murit la doar 44 de ani, din cauza unei infecţii pulmonare foarte puternice. mai mare cu şase ani decât Gigi, Dorina a fost iniţiatoarea unui proiect umanitar fără precedent în România. Ea a făcut în Pipera un cimitir dedicat copiilor decedaţi la naştere. Femeia rămăsese şocată, la începutul anilor 1990, când mergând la un spital din Bucureşti a văzut un câine care ţinea între dinţi membrul unui copilaş.

Sora lui Becali s-a interesat şi a aflat că mulţi pruncii decedaţi la naştere nu sunt îngropaţi creştineşte, ci incineraţi sau chiar aruncaţi la gunoi, drept pentru care a făcut o cerere la Patriarhie pentru a-i putea îngropa ea pe micuţi. Dorinei i s-a alăturat şi cealaltă soră a lui Gigi, Domnica, dar şi alte femei din Pipera, în cimitirul intitulat "Grădiniţa Îngeraşilor". Peste 2000 de bebeluşi şi-au găsit odinha acolo îngropaţi din fondurile celor două surori ale lui Gigi Becali. 

Din păcate, Dorina Becali a contactat un virus care i-a fost fatal, chiar de prin morgile în care umbla pentru a-i lua pemicuţii decedaţi, cu scopul de a le oferi un mormânt, unde să-şi doarmă somnul de veci. Moartea ei a fost o lovitură cruntă pentru familia Becali, care l-a făcut pe Gigi să-şi schimbe atitudinea şi să se apropie de biserică. Patronului Stelei i-au rămas destule apucături din trecut, fiind în continuare predispus la jigniri şi la un comportament lipsit de bun simţ în unele cazuri, dar nu se poate spune despre el că nu e un om credincios.

Singurul fiu al Dorinei Becali este Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi şi cel despre care se spune că va prelua afacerile lui. Lucian este un personaj monden cu destulă notorietate graţie relaţiilor pe care le-a acut cu diverse fete de oraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite