Culio, foc şi pară: Mijlocaşul argentinian al CFR-ului cere schimbări la Federaţia Română de Fotbal. Ce l-a enervat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juan Culio (centru)
Juan Culio (centru)

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc la 18 aprilie, iar mai nou, şi jucătorii străini din Liga I au început să se implice în acest eveniment.

Chiar dacă nici antrenorul şi nici oficialii CFR-ului n-au desfiinţat echipa după remiza cu Astra, jucătorii şi-au făcut singuri autocritica. 

„Am jucat foarte slab. Eu cred că a fost cel mai penibil meci al nostru, în prima repriză. În a doua repriză, a fost puţin mai bine“, a spus mijlocaşul argentinian, Juan Culio. 

Acesta a criticat şi sistemul competiţional, cu înjumătăţirea punctelor în play-off şi play-out: „Noi eram la opt puncte de Craiova, iar când a început play-off, am fost la jumătate. Dacă greşim un meci, suntem aici, aproape. Nu ştiu cine face campionatul, dar trebuie să vină la federaţie un om de fotbal, să ştie de fotbal“.

Se ştie că, spre deosebire de Răzvan Burleanu, actualul şef FRF, contracandidatul său în alegeri, Ionuţ Lupescu, n-a fost niciodată un fan al sistemului competiţional cu play-off şi play-out, iar înjumătăţirea punctelor a fost criticată de mulţi oameni, în frunte cu Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite