CTP face o plecăciune în faţa unui tenismen român: „Profil de învingător!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu, fin cunoscător al tenisului mondial şi susţinător al celui românesc, a remarcat atitudinea unui jucător român.

"Horia Tecău este un jucător de dublu foarte inteligent, serios, calculat, încercând să-şi menţină concentrarea tot timpul. Punctele pe care le duce spre câştig sunt adesea construite, gândite din mai multe mişcări, ca la şah, Horia nu încearcă decât foarte rar să facă punct dintr-o singură lovitură, riscantă.Prima lui grijă nu e să-şi facă lovitura favorită, ci să trimită mingea acolo unde adversarul e cel mai mult incomodat.

Şi când are ca partener un profesionist ca Jean-Julien Rojer, supertehnic, iute, cu reflexe ieşite din comun, dar care face întotdeauna ce e de făcut, fără „artificii” personale, atunci e firesc ca dublul Tecău-Rojer să fie printre cele mai bune din lume.

Argintul de la Rio n-a reuşit să-i sudeze pe Horia Tecău şi Florin Mergea…

Pe Simona Halep nu am a o critica pentru 3-6, 4-6 cu Kerber. Ar fi cele 5 duble greşeli, dar şi acestea au fost comise din pricina presiunii continue exercitate de Angelique. Nemţoaica a jucat ca un adevărat nr. 2 mondial pe cale de a deveni nr. 1. Lovituri adânci şi aspre, şi cu forehandul şi cu reverul, serviciu solid, soluţii inspirate, ritm sufocant. Mereu obligată la defensivă, Simo n-a jucat rău, pur şi simplu Kerber a fost mai bună. E vremea ei…", a scris CTP pe republica.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite