CTP explică succesul Simonei Halep, în faţa cehoaicei Karolinei Pliskova: I-am văzut privirea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi-a făcut datoria şi a învins-o pe Karolina Pliskova, făcând 2-1 pentru România în meciul de Fed Cup, contra Cehiei.

Cristian Tudor Popescu a urmărit partida şi a analizat evoluţia Simonei Halep, dezvăluind că meciul a fost decis de numărul mare de greşeli neforţate.

”Meciul, în ciuda faptului că am putut vedea câteva lovituri excepţionale, spectaculoase, ale Simonei, dar şi ale Pliskovei - care vor rămane în memoria noastră - acest meci a fost decis la greşeli, au fost multe greşi de ambele părţi: Pliskova peste 50, Simona 30, ceea ce e mult pentru standardele ei. Cheia meciului a fost capacitatea excepţională a Simonei de a uita foarte repede greşeli grave. Au fost momente difice, psihologic, putea să facă 6-5 în setul al doilea, a avut 3 ocazii pentru asta şi nu reuşit să fructifice niciuna. În setul doi si-a pierdut serviciul şi i-a facut break Pliskova. A avut minge de meci la 5-3 şi nici pe aceea nu a reuşit o realizeze.Simona a depăşit - i-am văzut privirea - aceste momente cu linişte interioră deosebită, chiar dacă a dat ea cu mingea de pământ câteva ori, nu a fost realmente frustrată. Mereu a rămas la un nivel de concentare remarcabil, până la ultima minge, indiferent de scor. A contat foarte mult uluitoarea galerie a României de la Ostrava, care a câştigat duelul cu galeria localnicilor. Formidabil, a reuşit să-i domine şi să intervină foarte bine, susţinând-o pe Simona în momentele dificile”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24, citat de digisport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite