CSU Craiova se mută de pe un stadion de 28.000 de locuri pe unul de 6.000

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul "Extensiv" se află într-un amplu proces de modernizare
Stadionul "Extensiv" se află într-un amplu proces de modernizare

CSU Craiova urmează să joace meciurile de acasă din returul campionatului pe Arena Extensiv din "Parcul Romanescu", stadion care va avea aproximativ 6.000 de scaune.

Felix Grigore, managerul general al CSU Craiova, a precizat că lucrările la arena pe care oltenii vor juca meciurile de pe teren propriu în retur sunt "în stadiu avansat de execuţie".

"Vom juca, până la construirea noii arene ultramoderne de pe locul vechiului «Ion Oblemenco», pe stadionul din Parcul Romanescu, fost «Extensiv», acolo unde am mutat tot ceea ce se putea muta de la fostul stadion. Am luat scaune, am luat mobilierul din fostele loji, încercăm să facem ca lucrurile să arate cât mai bine la ora returului. Modernizăm vestiarele, şi vă pot spune că la ora actuală putem primi aproximativ 6000 de suporteri în tribune. Mai precis, 6040, dacă numărătoarea noastră este corectă. Gazonul nu este perfect, e adevărat, dar e într-o stare bună şi va fi şi mai bun la data primului meci. În plus, aici vom avea şi avantajul că fanii nosştri vor fi şi mai aproape de echipă, nemaiexistând pista de atletism între tribune şi gazon, cum era pe vechea arenă", a declarat Felix Grigore pentru lpf.ro.

Primul meci pe care îl va juca CSU Craiova pe arena Extensiv este duelul cu Steaua, din etapa a doua a returului. În prima etapă craiovenii se deplasează la Târgu Jiu pentru derby-ul Olteniei cu Pandurii. 

De pe 29 ianuarie CSU Craiova se află în al doilea stagiu de pregătire din Antalya. Lotului craiovean i s-au alăturat şi fotbaliştii Nuno Rocha şi Kay, care au fost învoiţi pentru a participa cu naţionala Insulelor Capului Verde la Cupa Africii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite