CSU Craiova e prima echipă din Liga I care s-a reunit. Cârţu aşteaptă un nume mare de la o echipă cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Craiova, formaţie care a avut un parcurs remarcabil în cea de-a doua parte a turului de campionat, este priam echipă care s-a reunit în 2015.

De la reunirea de azi au lipsit jucătorii străini, care vor veni mâine direct la Bucureşti pentru vizita medicală. Pablo Brandan a fost învoit pentru câteva zile din cauza unor probleme personale.

Sorin Cârţu a declarat că pe lângă achiziiiile Andrei Dumitraş şi Marius Briceag, CSU este foarte interesată de jucătorul CFR-ului Giorgi Chanturia

"Toată lumea îşi doreşte să îmbunătăţim performanţele pe care le-am avut sau măcar să le menţinem. Pe noi nu ne-a interesat ce au făcut ceilalţi înainte să venim noi. Chanturia ne-a interesat de prima dată. N-am vrut să-i dăm numele, dar s-a aflat cât de cât. Şi ne interesează în continuare. Ar fi ca o mănuşă pentru noi. Avem jucători care se pretează la calităţile lui. Ar fi un transfer care ar da reuşite. E mai dificil pentru că e un jucător foarte bine plătit de Verona. Să vedem dacă vom avea aceleaşi şanse ca şi CFR-ul", a spus Cârţu pentru Dolce Sport.

Pe 12 ianuarie, lotul craiovean va pleca într-un cantonament în Turcia. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite