CSU Craiova are antrenor nou: Gabi Balint a preluat echipa din Bănie. „Ştiu ce am de făcut şi n-am timp de pierdut!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-au demis pe Ovidiu Stângă, oficialii lui CSU Craiova s-au mişcat repede şi au ajuns la un acord cu Gabi Balint, ultima dată antrenor la FC Vaslui. Tehnicianul de 51 de ani a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani.

Gabi Balint a acceptat oferta făcută de CS Universitatea Craiova, iar luni a fost prezentat oficial, în cadrul unei conferinţe de presă. Din noul staff al echipei din Bănie mai face parte şi Iosif Rotariu, care va fi antrenor secund. Balint şi Rotariu au mai lucrat împreună şi la FC Vaslui, echipă de care s-au despărţit în vara lui 2013.

"Vă mulţumesc pentru încredere. Este un proiect foarte frumos aici, care m-a impresionat şi vreau să-l duc până la capăt. Sigur că nu se pot uita anii petrecuţi în Ghencea, cum şi Silviu Lung s-a remarcat la Craiova şi a ajuns să joace la Steaua. Ştiu că este o atmosferă foarte frumoasă aici, că lumea este împărţită, dar sunt convins că vom readuce suporterii la stadion. Ştiu ce am de făcut, n-am timp de pierdut, îmi place organizarea", a spus Balint la conferinţa de presă.

Noul tehnician a vorbit deoptrivă şi despre obiectivele sale la formaţia craioveană. "Principalul nostru obiectiv este promovarea. Apoi, vrem să readucem Universitatea Craiova acolo unde-i este locul. ”Aici e nevoie de rezultate. Dacă vor fi rezultate, va fi bine, lumea va reveni în tribune. Dacă nu vor fi rezultate, Balint îşi ia valiza şi pleacă, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Acum, vreau să cunosc jucătorii, mă voi uita la nişte meciuri pentru a mă pune la punct cu tot ce înseamnă echipa. Dar, cunosc sistemul de desfăşurare al Ligii 2, ştiu cu cine ne luptăm la promovare”, a adăugat Balint.

La această prezentare a asistat şi Gică Craioveanu, un oficial al formaţiei CSU Craiova, principalul artizan al numirii lui Balint în funcţia de antrenor. "Mă bucur că Gabi este alături de noi. Este un pariu personal. De când suntem împreună la DigiSport, văd că a învăţat tactică de fotbal şi sunt convins că va face treabă bună la noi. Am vorbit cu Gabi de zilele trecute şi mi-a spus că-i este foame de fotbal", a spus Craioveanu.

Gabi Balint (51 de ani) a mai antrenat în cariera sa Poli Timişoara (2008-2009), naţionala Moldovei (2010-2011) şi FC Vaslui (2013).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite