CS U Craiova şi-a prezentat noul antrenor: „Sunt oltean, sunt ambiţios şi voi reuşi“. Şapte noi jucători şi în lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După despărţirea de Gabi Balint, care a reuşit să aducă promovarea pe prima scenă fotbalistică, gruparea din Craiova şi-a ales astăzi noul tehnician. Unul cu ambiţii mari şi cu nouă sezoane în tricoul Universităţii Craiova.

Reconstrucţia de la CS U Craiova a intrat astăzi într-o nouă fază. După despărţirile de mai mulţi jucători, dar şi de antrenorul Gabi Balint, vineri, CS U Craiova l-a prezentat pe noul tehnician, Ionel „Jerry” Gane, care n-a venit singur, ci alături de şapte nume noi în lotul echipei. 

„Adevărul este că eu am debutat la Clubul Sportiv Universitatea Craiova la 18 ani, apoi am jucat şi am antrenat la FCU. În acest moment, FCU este în faliment, nu mai există. În vreme ce CS Universitatea Craiova a reapărut şi mă bucur că fac parte din acest proiect. Eu voi căuta să le recâştig încrederea suporterilor, şi nu o pot face decât prin rezultate bune şi un fotbal de calitate. Sunt oltean, ambiţios şi voi reuşi. Ştiu ce înseamnă spiritul oltenesc, ştiu presiunea pe care o pun fanii Universităţii, dar această presiune nu poate avea ca rezultat decât performanţa“, a declarat Gane, într-o conferinţă de presă. 

Jerry Gane a explicat rezultatele mai slab obţinute la Severin şi Braşov, în speţă retrogradările cu cele două grupări: „La Severin şi la Corona a fost o conjunctură diferită. Am preluat din mers două echipe care aveau mari problem. La Severin am luat echipa în iarnă, cu salariile neplătite. La Corona, tot din timpul întrecerii am preluat echipa. Dar trebuie să aveţi în vedere şi partea pozitivă. Aceste echipe au jucat un fotbal frumos, apreciat, iar după ce au plecat de la ele, jucătorii au evoluat la cel mai înalt nivel, fiind curtaţi de cluburile importante din prima ligă. Situaţia este total diferită la Craiova, ţinând seamă de obiectivul pe care-l avem, de condiţiile de pregătire şi de stabilitatea financiară. Eu promit că mă voi dedica acestui proiect, că voi face totul cu pasiune pentru a-i mulţumi pe suporterii craioveni“.

Cei şapte jucători transferaţi de CS U Craiova:

Alexandru Mateiu a evoluat sezonul trecut la FC Braşov. Are 24 de ani, joacă pe postul de mijlocaş central, şi a debutat zilele trecute la prima reprezentativă a României.

Andrei Heghelegiu şi Adrian Avrămia sunt internaţionali de tineret. Au venit de la Poli Iaşi şi au semnat cu Universitatea încă din iarnă.

Kay, 26 de ani, a sosit din prima ligă portugheză, de la gruparea Belenenses. Face cuplu de fundaşi centrali cu Varela (Steaua Bucureşti) la naţionala Insulei Capului Verde.

Nuno Rocha, 22 de ani, este mijlocaş şi a evoluat ultima oară pentru gruparea Maritimo, în prima divizie din Portugalia.

Cătălin Straton, 24 de ani, a apărat poarta echipei FC Vaslui în sezonul trecut.

Cosmin Frăsinescu, 29 de ani, este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din prima ligă. În sezonul trecut a condus apărarea celor de la Gaz Metan Mediaş.   

2007 este anul în care Gane a debutat ca tehnician. Fost secundul al lui Nicolo Napoli la FC Universitatea Craiova, în 2009 a avut şi prima experienţă ca antrenor, ca interimar, după demiterea italianului.

CS U Craiova a promovat pe prima scenă şi a primit licenţa, dar aşteaptă încă verdictul Comisiei de Disciplină în legătură cu afilierea sa la FRF

Sursa: http://www.csuc.ro

Citeşte şi 

"Jerry" Gane este noul antrenor al Craiovei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite