Cristina Neagu, criticată dur de o legendă a handbalului: „A trimis un mesaj prost“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de handbal a României se pregăteşte în aceste zile pentru Campionatul Mondial, care începe pe 1 decembrie în Germania.

Tricolorele au pierdut la Trofeul Carpaţi meciul cu Polonia şi vor mai întâni Macedonia şi Brazilia. 

”Eu cred că în momentul de faţă e foarte greu să sperăm la o medalie la Campionatul Mondial, însă mergem să jucăm fiecare meci în parte şi ne dorim să obţinem cât mai multe victorii”, a susţinut Cristina Neagu.

Vasile Stângă, fostul mare handbalist român, nu e de acord cu afirmaţia Cristinei Neagu. „Nu ştiu cea a vrut să transmită Cristina, poate a vrut să ia din presiune, dar eu cred că a trimis un mesaj prost. Cum adică nu sperăm la medalie? Eu de câte ori m-am dus la un turneu am avut obiectiv o medalie. O obţineam sau nu, dar cu gândul acesta mergeam. Părerea mea este că e un mesaj prost al Cristinei“, a spus Vasile Stângă la Sport Total FM. 

România va întâlni, în ordine, între 2-8 decembrie, în grupa A la Campionatul Mondial din Germania, echipele Paraguay, Slovenia, Spania, Angola şi Franţa.

După disputarea meciurilor din grupe, primele patru se vor califica în optimile de finală, fază din care se va juca eliminatoriu până la medalii.

La ediţia din 2015 a CM, România a obţinut medalia de bronz, având în palmares şi argint mondial în 2005.

Campioana mondială en-titre este Norvegia, care a mai cucerit medalia de aur în 1999 şi 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite