Cristiano Ronaldo le dă o veste teribilă fanilor lui Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo nu mai vrea la Real Madrid: are oferte din Anglia şi Franţa
Cristiano Ronaldo nu mai vrea la Real Madrid: are oferte din Anglia şi Franţa

Chiar în perioada sărbătorilor Crăciunului şi Anului Nou, starul portughez al lui Real Madrid îşi face planuri de viitor, care i-au pus pe jar pe suporterii madrileni.

Cristiano Ronaldo nu îşi doreşte să-şi prelungească înţelegerea cu Real Madrid, scadentă în anul 2015. Astfel, clubul spaniol are două opţiuni, să-l vândă pe portughez cât îl mai are sub contract sau să-l lase să plece liber când îi va expira înţelegerea, informează cotidianul spaniol AS.

Potrivit aceleiaşi surse, Ronaldo nu va accepta propunerea de reînnoire a contractului, aşa cum oficialii lui Real Madrid şi-ar dori. În ultimul timp, portughezul s-a simţit tot mai stingher şi este nemulţumit din cauză că orice ar face şi oricât de bine ar juca, fanii şi presa nu-l apreciază, ba mai mult, îl blamează după fiecare meci. Din acest motiv, Ronaldo nu vrea să mai rămână la Real, indiferent de oferta salarială pe care oficialii madrileni i-ar propune-o în cazul reînnoirii contractului.

În acest context, pe fir au intrat două echipe care îl doresc pe starul portughez. Şeicii de la PSG sunt pregătiţi să-i ofere un contract financiar fabulos. Pe deasupra, parizienii îl vor pe Ronaldo la pachet cu antrenorul Jose Mourinho. Totuşi, în această ecuaţie a intrat şi Manchester United, fosta echipă a fotbalistului, pe care jurnaliştii spanioli o creditează cu cele mai mari şanse pentru a-l transfera pe portughez.

Argumentele care susţin această variantă sunt legate de relaţia de prietenie dintre Sir Alex Ferguson şi jucător, dar şi admiraţia pe care însuşi Ronaldo o poartă fanilor şi oficialilor lui United.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite