Cristian Ţopescu a murit un om bogat: Avea o pensie militară şi încasa o sumă mare în fiecare lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Topescu

Cristian Ţopescu s-a stins la 81 de ani şi, chiar dacă în ultimii ani nu era în atenţia publicului, reputatul comentator a dus o viaţă liniştită, inclusiv din punct de vedere financiar.

Despre Cristian Ţopescu se spune, pe bună dreptate, că a fost cel mai mare comentator sportiv din istoria României. Şi îmbucurător e că legendarul jurnalist a fost răsplătit pe măsura valorii sale, cât timp a trăit. 

În tinereţe, Cristian Ţopescu a ascultat sfatul primit din partea tatălui său şi a rămas în cadrul armatei, chiar dacă activa la TVR. „Lucram la TVR, dar mă plătea armata“, a explicat pentru „Weekend Adevărul“ în 2012 cel care a relatat de la faţa locului de la 13 ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Decizia de a rămâne în cadrul armatei a fost una inspirată şi i-a adus lui Cristian Ţopescu o pensie militară în valoare de 66.000 de lei pe an. Practic, el încasa, lunar, suma de 5.500 de lei. Potrivit „Click!“, Cristian Ţopescu şi a treia sa soţie, Christel-Ungar Ţopescu deţineau un apartament de 120 de metri pătraţi în Bucureşti, cumpărat în 1996. La rubrica activelor financiare, Christel Ţopescu a completat trei conturi, suma fiind de aproximativ 15.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite