Chivu ar putea reveni la Inter Milano, dar nu ca jucător, ci ca antrenor secund

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Image
FOTO Getty Image

Presa din Italia scrie că fostul fundaş Cristi Chivu ar putea reveni la Inter Milano pe postul de antrenor secund, având în vedere relaţia strânsă de prietenie pe care o are cu principalul Roberto Mancini.

Odată cu aducerea lui Roberto Mancini pe postul de antrenor principal al lui Inter, oficialii grupării milaneze caută să defintiveze staff-ul tehnic. Şi cum în aceste zile Cristi Chivu a fost zărit de jurnaliştii italieni pe străzile din Milano, numele vehiculat pentru postul de secund pare să fie chiar cel al fostului fundaş român.

Site-ul fcinternews.it se întreabă retoric dacă fostul fotbalist se află în Milano doar la cumpărături sau pentru a semna un contract cu Inter. Dacă va ajunge la un acord cu formaţia italiană, pentru Chivu va fi prima experienţă de antrenor de când a renunţat la cariera de jucător. El ar urma să colaboreze cu Roberto Mancini, sub comanda căruia a jucat mai bine de un an la Inter. Chivu a fost adus de la Roma la Inter chiar de Mancini, în 2007, relaţia dintre cei doi fiind foarte apropiată.

Roberto Mancini l-a înlocuit recent pe Walter Mazzarri la cârma formaţiei din Milano, aflându-se la al doilea mandat de antrenor al italienilor, pe care i-a mai pregătit între 2004 şi 2008. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite