Cristi Borcea se plânge de condiţiile din închisoare: "Dădeam cu apă după şoareci. Eu şi Victor Becali spălam pe jos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Eliberat ieri din închisoare, fostul acţionar al clubului Dinamo a spus că are nevoie să meargă la psihiatru pentru a depăşi momentele grele prin care a trecut.

"De ce a fost greu în închisoare? Acolo e o altă lume. Noi nu aveam nici duş în cameră, am fost 200 de deţinuţi la 6 duşuri, doar două ore pe zi. Aveam apă caldă de două ori pe săptămână.

Când mergeam la baie dădeam cu bidonul de apă să fugă şoriceii. Noroc cu Victor că nu se speria când aruncam cu bidonul. A fost un şoc din care sper să-mi revin când mai repde.

Va lăsa însă urme adânci. Nu pot să dorm fără 4 medicamente seara. Sunt trecute în fişa mea de penitenciar, nu e un secret. La 5 jumătate dimineaţa spălam culoarele secţiei eu cu Victor.

Am fost primul care a plătit prejudiciul, 1,5 milioane penalităţi şi 500.000 de euro în solidar. Păi uitaţi-vă la Messi, la Ronaldo. Au prejudicii de 30 de milioane şi nu se întâmplă nimic.

Statul român are ură, este incredibil, pe străini îi interesează să recupereze banii. Aşa fac statele din Spania, Italia sau Anglia. Aţi mai văzut pe undeva să se facă închisoare pentru fotbal? Noi am fost primii, cu noi s-a început!", a zis Cristi Borcea la România TV.

Cristian Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite