Costel Gâlcă a trasat obiectivul Stelei pentru acest sezon european. Ce spune despre adversarii din Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

După tragerea la sorţi a grupelor Europa League, care a trimis Steaua în grupa J, alături de Dinamo Kiev, Aalborg şi Rio Ave, Costel Gâlcă este optimist şi consideră că echipa are toate atuurile pentru a se califica în primăvara europeană.

Cu rănile încă deschise după ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, Steaua şi-a aflat vineri adversarii din grupele Europa League. Costel Gâlcă, reconfirmat de Gigi Becali pe banca tehnică, a comentat şansele echipei sale în grupa J, făcând o analiză sumară a fiecărei adversară. Potrivit tehnicianului stelist, roş-albaştrii nu ar trebui să aibă emoţii pentru a prinde primăvara europeană.

"Pare o grupă destul de echilibrată, cu Dinamo Kiev, echipa care se bate anual la titlu în Ucraina, Aalborg, care este o campioană şi a venit din play-off-ul UEFA Champions League, ca şi noi. Rio Ave este o necunoscută, aflându-se la prima participare din istorie şi, cu siguranţă, va dori să demonstreze că poate să se lupte cu echipe de top din Europa. Obiectivul nostru este să mergem în primăvara europeană şi este unul realist. Mergem cu convingerea că vom ajunge cât mai departe în această competiţie. Este un moment dificil pentru noi acum, fiindcă am pierdut calificarea în UEFA Champions League şi sper ca, prin rezultatele viitoare, să depăşim această fază cu bine şi revenim la entuziasmul pe care l-am avut până acum atât noi, cât şi suporterii" a declarat Gâlcă, citat de site-ul oficial al Stelei.

Mesajul antrenorului a fost repetat şi de portarul Arlauskis, care vrea să ajungă cu Steaua în 16-imile Europa League. "Deşi dezamăgirea ratării calificării în UEFA Champions League este foarte mare, trebuie să mergem înainte şi să dăm totul pentru a ajunge în primăvara europeană a UEFA Europa League. Avem o grupă cu echipe bune, în care sperăm să obţinem rezultate pozitive şi să ne facem fanii fericiţi. Am încredere că împreună vom depăşi momentul acesta dificil şi vom avea parte de tribune pline pe Arena Naţională în toate meciurile", a spus Arlauskis.

Steaua va juca în această toamnă împotriva lui Dinamo Kiev, Aalborg şi Rio Ave în grupa J a Europa League. Dacă se va clasa în primele două echipe din grupă, campioana României va pătrunde în 16-imile competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite