Cornel Dinu nu mai suportă batjocura: "Cea mai bună soluţie e sfârşitul meu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu FOTO Adevarul

Criticat la scenă deschisă de acţionarul principal al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, administratorul delegat al lui Dinamo face acuzaţii şocante.

Într-un interviu acordat ziarului Click!, Dinu spune că cea mai bună soluţie pentru salvarea lui Dinamo ar fi sfârşitul său.

Domnule Dinu, Adrian Porumboiu a anunţat că doreşte să preluaţi un post la FC Vaslui dacă nu mai rămâneţi la Dinamo. Ce veţi face?
Nu ştiu ce se va întâmpla pentru că la ultima discuţie purtată cu oamenii de aici, am fost trimis la Steaua. Rămâne să vedem ce va fi în viitor.
În ce relaţii sunteţi cu Adrian Porumboiu?
Ne leagă o prietenie foarte veche şi dacă ajung la Vaslui ar fi ca o reîntoarcere în locurile dragi. Tatăl meu era din Bârlad, se trăgea dintr-o familie de moşieri, şi el alături de mama au fost fiinţele cele mai dragi mie.
Deci luaţi în calcul oferta.
Propunerea e tentantă, dar dacă plec s-ar întâmpla ca în 1985, când am fost trimis la Târgovişte, acolo unde am stat până în 1989 şi unde m-am simţit maltratat. Interesant e că personajele de atunci sunt cam aceleaşi şi acum... dar, ceea ce se întâmplă în ziua de azi e mult mai grav.
De ce?
Una era la Târgovişte, unde mă băteam cu Moreniul şi alta e să fii trimis direct la Steaua. Ăsta e cinism! Am o vârstă, am şi probleme de sănătate pe care vreau să le rezolv, am şi nişte probleme cu nervii, am trecut prin clipe grele. Cred că alta e rezolvarea!
Care anume?
Soluţia cea mai bună ar fi sfârşitul!
Faceţi o afirmaţie gravă.
M-ai întrebat şi eu ţi-am răspuns: sfârşitul meu e cea mai bună soluţie pentru toţi pricepuţii ăştia...


Cornel Dinu, atacat dur de un conducător din Liga 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite