Cornel Ţălnar despre victoria lui Dinamo: „Nu a mai jucat aşa de 15 ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Ţălnar a lăudat prestaţia lui Dinamo din meciul câştigat de alb-roşii împotriva Astrei Giurgiu (1-0), considerând că fotbaliştii săi au avut cel mai bun joc din ultimul deceniu şi jumătate.

Cornel Ţălnar a vorbit la finalul partidei disputate duminică în Ştefan cel Mare despre jocul echipei sale prin care s-a apropiat de podiumul Ligii I şi despre situaţia italianului Erminio Rullo, fundaş aflat în probe la Dinamo.

...despre meci: „O atmosferă de vis şi le mulţumesc fanilor pentru acest spectacol. Azi am jucat cu o echipă bună care a arătat foarte bine în acest campionat, dar nu cred că s-a pus niciodată problema în acest meci cine va câştiga. Am avut o primă repriză de excepţie, aşa cum Dinamo nu a mai jucat de 15 ani“. 

...despre faptul că Dinamo s-a apropiat la două puncte de podiumul Ligii I: „Cu clasamentul eu nu sunt familiarizat, pe mine mă interesează să joace echipa şi să ajungem să avem 50.000 de spectatori cu Steaua şi să-i batem. Nu vreau să spun că nu ne interesează cupele europene, dar asta va fi foarte dificil pentru că echipa de pe locul trei va juca patru tururi preliminare. Dacă vom continua să jucăm aşa vom câştiga şi cu CFR“. Alb-roşii îi vor întâlni pe clujeni etapa viitoare, într-un meci care se va disputa pe stadionul din Gruia.

...despre fundaşul italian aflat în probe: „Nu ştiu ce se va întâmpla cu Rullo, eu ştiu că am postul descoperit. Mai avem discuţii cu el, voi avea şi o discuţie personală cu domnul Negoiţă să vedem ce va fi. În seara asta Astra nu avea nicio şansă să plece cu puncte de aici. Nu e normal să nu ne gândim că batem liderul, e cel mai important meci al anului“. Dinamo a învins-o pe Astra Giurgiu (1-0) în etapa cu numărul XXIV, unicul gol al partidei fiind înscris de Marius Alexe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite