Contract nou pentru Contra! Petrolul l-a convins pe "Guriţă" să semneze prelungirea angajamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra l-a convins pe Mutu să joace la Ploieşti FOTO Rpressport.ro
Cosmin Contra l-a convins pe Mutu să joace la Ploieşti FOTO Rpressport.ro

Antrenorul Cosmin Contra a fost de acord cu prelungirea contractului dintre el şi Petrolul, care expira în vara acestui an.

După transferurile lui Mutu şi Zicu, Petrolul a mai dat o lovitură, reuşind să-l convingă pe Cosmin Contra să rămână pentru încă un an la Ploieşti. Conform noului angajament, "Guriţă" va fi antrenorul "lupilor" până în vara lui 2015. 

N-am făcut decât să-mi respect cuvântul dat celor din conducere şi le mulţumesc că au în continuare încredere în mine. A fost o simplă formalitate, dat fiind că lucrurile erau stabilite de mai mult timp. Era normal să-mi duc munca mai departe şi sper ca şi în acest sezon să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat antrenorul lupilor pentru siteul oficial al clubului, fcpetrolul.ro
Cu Cosmin Contra pe banca tehnică din toamna anului 2012,  Petrolul a reuşit sezonul trecut să câştige Cupa României şi s-a clasat pe locul 3 în campionat, revenind, totodată, şi în cupele europene după o pauză de 18 ani, unde a atins faza play-off în Europa League.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite