Contra, eşecuri ruşinoase pe bandă în China: echipa sa a părăsit Liga Campionilor după un rezultat catastrofal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chinezii de la Guangzhou R&F l-au angajat pe tehnicianul de 39 de ani, în decembrie, sperând că românul va sparge dominarea rivalei Guangzhou Evergrande şi în întrecerea internă şi în cea continentală. Deocamdată însă, „Guriţă“ a dezamăgit crunt.

Guangzhou R&F a debutat cu dreptul în grupele Ligii Campionilor şi a părăsit competiţia pe uşa din dos.

În prima etapă, elevii lui Contra au obţinut o victorie uriaşă, în Japonia, cu Gamba Osaka (2-0) şi toată lumea credea că gruparea chineză se va clasa, la final, pe una din primele două poziţii şi va ajunge în fazele eliminatorii.

Din păcate pentru Contra, succesul cu Gamba Osaka a rămas singurul pentru formaţia sa în grupe. Au urmat cinci jocuri în care chinezii au înregistrat o remiză şi patru eşecuri. Ultima înfrângere a venit, astăzi, şi a însemnat o nouă bătaie la fundul gol!

După un 0-5, acasă, cu Gamba Osaka, etapa trecută, în Thailanda, Guangzhou R&F a fost învinsă cu acelaşi scor de Buriram United, în condiţiile în care gazdele au condus cu 3-0 la pauză! 

Rezultatul a adus calificarea thailandezilor de pe primul loc în grupa F, alături de Gamba Osaka (Japonia). Seongnam (Coreea de Sud) a fost eliminată, deşi a adunat tot zece puncte, la fel ca primele două clasate. Guangzhou R&F a terminat pe ultima poziţie cu doar patru puncte.

Spre norocul lui Contra, echipa sa merge mai bine în prima ligă chineză, acolo unde se află pe locul 4 după opt etape, cu 14 puncte. Lider e Shanghai SIPG cu 18 puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite