Continuă sarabanda demiterilor în Liga 1. Astra Giurgiu l-a dat afară pe Protasov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protasov a rămas şomer
Protasov a rămas şomer

Astra Giurgiu a rămas luni fără antrenor, după ce oficialii grupării de la Dunăre l-au dat afară pe Oleg Protasov, căruia i-au fost reproşate rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă.

Egalul înregistrat de Astra pe terenul lui FC Braşov i-a fost fatal lui Oleg Protasov. Conducerea grupării giurgiuvene a luat decizia să se despartă de antrenorul ucrainean, pe care l-au pus deja pe liber. "Am încetat colaborarea cu domnul Protasov din cauza rezultatelor slabe şi clasării echipei pe un loc care ne îndepărtează de obiective. A avut toată perioada de pregătire la dispoziţie pentru a face o echipă bună, dar nu a reuşit. Păi ce, mai batem noi pe Steaua cu 4-0 ca să ne revenim? Nu ne-am gândit încă la un înlocuitor", a declarat Petre Buduru, citat de Pro Sport. 

Informaţia a fost confirmată inclusiv pe contul de Facebook al clubului giurgiuvean: "Despărţire de Oleg Protasov / Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă şi îndepărtarea echipei de obiectivele de performanţă stabilite. Protasov a preluat Astra în octombrie 2014, bilanţul său oficial pe banca echipei noastre fiind de 2 victorii şi 7 egaluri în Liga I, un eşec şi o victorie în Cupa Ligii, o victorie, un egal şi două înfrângeri în grupele Europa League. Clubul Astra îi mulţumeşte acestuia pentru munca sa şi îi urează mult succes în continuare!"

Sursa citată mai sus menţionează că Marius Şumudică şi Flavius Stoican ar fi două variante pentru înlocuirea lui Protasov, care n-a rezistat la Astre decât cinci luni. Ucraineanul nu este primul antrenor care a fost demis la scurt timp de la reluarea returului. "U" Cluj şi Oţelul au avut nevoie tot de două etape din retur pentru a-i pune pe liber pe George Ogăraru, respectiv Tibor Selymeş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite