Continuă rezultatele jenante de la juniori: România Under 17 , bătută de Moldova cu 3-1, pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
raducioiu

Naţionala antrenată de Florin Răducioiu, avându-l ca şi căpitan de echipă pe Ianis Hagi, a înregistrat un egal şi o înfrângere în compania Moldovei, 0-0 şi 1-2.

Echipa antrenată de Florin Răducioiu a înregistrat două rezultate jenante în amicalele cu Moldova, o selecţionată considerată a fi mult mai modestă în comparaţie cu a noastră. Doar că realitatea din teren a demonstrat cu totul altceva. După un 0-0 consemnat duminică, România Under 17 a fost învinsă de Moldova într-un meci disputat marţi la Mogoşoaia şi încheiat cu 3-1 în favoarea fotbaliştilor de peste Prut. Golul României a fost marcat de Harald Fridrich în minutul 5, după care Moldova a preluat frâiele. 

Pentru partida de marţi, selecţionerul Florin Răducioiu a ales următorul unsprezece de start:

1. Ionuţ Poiană (Steaua) - 2. Radu Motreanu (ACS Poli), 4. Virgil Ghiţă (Academia Hagi), 5. Szabolcs Kilyen (Academia Hagi), 3. Harald Fridrich (ACS Poli)  - 11. Vlad Mihalcea (FC Braşov), 8. Răzvan Oaidă (Wolverhampton), 6. Ionuţ Tănase (Atletico Arad), 7. Andrei Ciobanu (Aacdemia Hagi) - 10. Ianis Hagi (cpt., Academia Hagi)) - 9. Florinel Coman (Academia Hagi)

Rezerve: 12. Cosmin Dur-Bozoancă, 13. Nicolae Carnat, 14. Vlad Gîsă, 15. Carlo Casap, 16. Ionuţ Costache, 17. Tiberiu Căpuşă, 18. Sebastian Velcotă

Naţionala de juniori Under 17 se pregăteşte pentru turneul de calificare la EURO 2015, programat din 25 septembrie în Andorra. România va întâlni acolo Danemarca, Andorra şi Cehia. 

Rezultatele din meciurile cu cu Moldova vin la puţin timp după două scoruri ruşinoase, 0-6 cu Anglia la Under 19 şi 0-8 cu Germania la Under 21. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite