Constantin Gâlcă, după Supercupa României: „Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat”. Patronul Astrei: „E bine că îi învăţăm cu bătaia pe cei de la Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astra Giurgiu a reuşit să cucerească Supercupa României, după ce a învins, vineri seară, echipa Steaua Bucureşti cu scorul de 6-4 în cadrul loviturilor de departajare FOTO Razvan Pasarica
Astra Giurgiu a reuşit să cucerească Supercupa României, după ce a învins, vineri seară, echipa Steaua Bucureşti cu scorul de 6-4 în cadrul loviturilor de departajare FOTO Razvan Pasarica

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat, vineri, că elevii săi meritau să câştige Supercupa României în faţa Stelei, scor 6-4, după loviturile de departajare, precizând totodată că obiectivul echipei sale este să devină campioni, informează Mediafax.

„Sunt fericit, băieţii merită toate aplauzele, am meritat să câştigăm, a fost un joc spectaculos, deschis, pe contre. Sunt extrem de mulţumit, mai ales că am trecut o perioadă dificilă şi satisfacţia este cu atât mai mare. Mă simt foarte bine, împlinit, cu fiecare trofeu pe care îl câştig. A fost un joc spectaculos, între cele mai bune două echipe din sezonul trecut. Sperăm să creştem de la meci la meci. Obiectivul nostru este să câştigăm campionatul, dar nu va fi uşor, va fi o luptă crâncenă, cred că anul ăsta campionatul se va câştiga cu mult mai puţine puncte”, a spus Daniel Isăilă, tehnicianul Astrei Girgiu, după finală.

O altă reacţie după meci a venit şi din partea atacantului Constantin Budescu, acesta precizând că este important pentru Astra că acumulează trofee.

„Sunt fericit că am câştigat, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Urmează meciuri grele, s-a repetat istoria, noi am avut mai mult noroc la aceste penaltiuri. Nu a fost o presiune la execuţia mea, m-am concentrat şi am încris. Nu neapărat că am bătut Steaua e foarte important, ci faptul că am început să câştigăm trofee. Am vorbit cu oficialii, au fost ceva oferte pentru mine, am decis să mai rămân cel puţin un an la Astra, e cea mai bună variantă pentru mine”, a declarat Constantin Budescu, potrivit sursei citate.

De asemenea, şi patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a opinat că este bine că elevii săi îi învaţă „cu bătaia” pe cei de la Steaua.

„E bine că îi învăţăm cu bătaia pe cei de la Steaua. S-au obişnuit deja. Am dublat numărul de trofee într-un an. Şi asta la trei ani de la înfiinţare. E important pentru noi. E o istorie care se scrie în prezent. Chiar mă simt bine că i-am învăţat pe cei de la Steaua să iasă în zece minute de pe stadion. Şi la Cupă a fost la fel, din 52.000 au plecat în zece minute 42.000. Mi-a făcut plăcere”, a spus Ioan Niculae.

Pe de altă parte, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a precizat că pentru elevii săi câştigarea Supercupei României era un obiectiv important, adăugând că nu se aştepta să se ajungă la prelungiri şi lovituri de departajare.

„Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. Astra a arătat că este o echipă puternică, ne aşteptam să iasă pe contraatac. Era important şi pentru mine şi pentru jucători să pornim cu dreptul. Acest trofeu putea să ne dea încredere, acum contează să ne recuperăm fizic şi mental acum. Nu mă aşteptam să ajungem la prelungiri. Sper ca până la jocul cu Stromgodset să ne recuperăm şi să reuşim să marcăm mai multe goluri decât azi. Eu sunt mulţumit că am făcut un joc bun şi am avut ocazii. În ceea ce-i priveşte pe jucători, cred că-i va ambiţiona acest joc pierdut”, a declarat Constantin Gâlcă, după finalul partidei, potrivit Mediafax.

Atacantul Claudiu Keşeru consideră că echipa sa, Steaua Bucureşti, a pierdut în mod ciudat la loviturile de departajare. „S-a jucat foarte bine, din păcate am luat un gol la una dintre singurele ocazii avute de Astra. Am pierdut ciudat la aceste penaltiuri, nu reflectă jocul. Am dat tot ce am avut mai bun în noi, nu a fost să fie, a fost o prestaţia consistentă, care ne dă speranţe pentru viitor. Sunt şi alte echipe care vor titlul, dar ne dorim foarte mult să-l câştigăm şi în acest sezon”, a spus Claudiu Keşeru, pentru Sport.ro.

Astra Giurgiu a reuşit să cucerească Supercupa României, după ce a învins, vineri seară, echipa Steaua Bucureşti cu scorul de 6-4 în cadrul loviturilor de departajare.


Citeşte şi:

Acelaşi scenariu, aceeaşi câştigătoare. Astra a cucerit Supercupa României, după ce-a învins Steaua la penaltyuri

După ce şi-au disputat finala Cupei României, la loviturile de departajare, într-un meci care a pus capăt sezonului trecut, Steaua şi Astra au deschis noul sezon în aceeaşi manieră. De la punctul cu var, giurgiuvenii au fost iarăşi mai buni şi au câştigat al doilea trofeu din istoria clubului, într-o lună şi jumătate.

Supercupa României: demonstraţie de karate în pauza meciului Steaua - Astra cu 220 de sportivi implicaţi!

Supercupa României va fi marcată de un moment inedit. Federaţia Română de Karate a pregătit o demonstraţie, care se va desfăşura în pauza partidei dintre Steaua şi Astra pe teren.

VIDEO Să mai şi zâmbim: dialog simpatic între un reporter şi antrenorul Astrei: Isăilă s-a schimbat la faţă

Supercupa va deschide oficial noul sezon fotbalistic în România. Înainte de partida Steaua – Astra (vineri, ora 21.00, Pro TV), tehnicianul giurgiuvenilor a fost „învins“ de întrebarea pusă de o jurnalistă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite