Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru miercuri decizia în cazul FC Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta şi Valerii Moraru au fost la Comisia de Disciplină
Violeta şi Valerii Moraru au fost la Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a amânat pentru miercuri decizia în cazul FC Rapid. Suporterii giuleşteni au fost prezenţi la FRF.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a amânat pentru miercuri decizia în cazul FC Rapid, echipă promovată în Liga I, dar care a intrat în procesul de faliment. 

Secretarul general al LPF, Iustin Ştefan, a trimis cazul echipei Rapid, care a obţinut sportiv dreptul de a participa în campionat şi licenţa din partea FRF, la Comisia de Disciplină, după ce lichidatorul judiciar a solicitat înscrierea în Liga I în ciuda faptului că gruparea se află în faliment.

Meciurile echipei Rapid din Liga I au fost amânate până la soluţionarea cazului. În cazul în care Rapid nu va avea câştig de cauză în Liga I va fi înscrisă formaţia ACS Poli Timişoara, retrogradată în sezonul precedent în Liga a II-a.

FC Rapid ar putea ataca decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Recurs şi apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Conform programului Ligii I, FC Rapid ar fi trebuit să debuteze luni în prima etapă, pe teren propriu, împotriva formaţiei FC Botoşani.

La şedinţa Comisiei de Disciplină a participat şi acţionarului majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, împreună cu soţia sa. Aproximativ 100 de suporteri giuleşteni au aşteptat o decizie în faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite