CM de rugby: naţionala îşi poate pierde căpitanul! Macovei, chemat la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Macovei (stânga) FOTO AP
Mihai Macovei (stânga) FOTO AP

Căpitanul echipei României, Mihai Macovei, ar putea fi suspendat înaintea meciului cu Italia, decisiv pentru calificarea la următoarea ediţie a Cupei Mondiale de rugby, din 2019.

Căpitanul echipei României, Mihai Macovei, ar putea fi suspendat înaintea meciului cu Italia, decisiv pentru calificarea la următoarea ediţie a Cupei Mondiale de rugby, din 2019, el fiind chemat în faţa Comisiei de Disciplină a competiţiei din Anglia.

Potrivit site-ului oficial al Cupei Mondiale, Macovei va trebui să răspundă acuzaţiilor de placaj periculos în timpul partidei cu Canada, care a avut loc marţi. Românul va fi audiat, astăzi, de la ora 19.00, informează Mediafax.

Echipa naţională a României a reuşit, marţi, cea mai importantă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, după ce era condusă cu 15-0 în minutul 52 al partidei de la Leicester. Macovei a reuşit în acea partidă două eseuri.

În ultimul meci, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din Japonia.

Din echipa noastră va lipsi cu siguranţă Florin Surugiu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite