CM 2014. „Adevărul Live“ despre Messi şi derby-ul Germania-Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LioneL Messl. FOTO: AFP
LioneL Messl. FOTO: AFP

Luni dimineaţa, Argentina, una dintre favoritele Mondialului, a debutat cu un succes în competiţie, 2-1 cu Bosnia-Herţegovina. De la ora 15.00, jurnaliştii Iulian Anghel, Alexandru Ştefan (Adevărul) şi Cezar Uricec (Click) au discutat despre prestaţia lui Messi, autorul unui gol senzaţional, şi au prefaţat derby-ul din această seară din grupa G, Germania – Portugalia (ora 19.00, TVR 1).

Urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Corespondenţă Amir Kiarash, trimis special al „Adevărul“ la CM 2014.

Sunt la Curitiba, am venit aici pentru prima dată din Sao Paulo pentru că urmează diseară meciul Iran-Nigeria. Brazilia are mari probleme cu infrastructura. A trebuit să iau avionul, o oră, pentru că nu există legături cu trenul. Alternativa ar fi fost autobuzul, un drumul de şase ore dus, şase ore întors. Nu poţi să vezi prea mult meciuri aici. Din punctul acesta de vedere, cel din Germania, din 2006, a fost excelent. Erau distanţe mici, şi nemţii au o infrastructură impecabilă“, a dezvăluit Amir Kiarash, într-o intervenţie prin Skype. 

Despre partida Argentina – Bosnia

Iulian Anghel 

Messi nu m-a impresionat, deşi a marcat un gol frumos. Are momente în care dispare din joc, ca la Barcelona. Culmea, a marcat la exact opt ani după primul şi singurul lui gol la Mondiale şi tot într-un meci cu o echipă din fosta Iugoslavie.

Despre Franţa-Honduras 3-0

Iulian Anghel 

Mă aşteptam ca Franţa să câştige la un scor mai mare. Benzema rămâne un mare marcator. În absenţa lui Ribery, francezii îşi pun speranţele în ei. Pogba e unul dintre tinerii de la care aşteptăm multe la acest mondial. Şi Hagi îmi spunea, într-o discuţie, că are speranţe de la Pogba sau Veratti.

Cezar Uricec

Tehnologia de linia porţii e foarte utilă, în afara faptului că a fost o confuzie, la acea fază. Dar aceste lucruri se vor perfecţiona cu timpul. Iar faza cu imnul este inexplicabilă pentru mine. De obicei se fac nişte probe înainte.

Despre Germania-Portugalia (LUNI, ORA 19.00, TVR 1)

Cezar Uricec 

Absenţa lui Reus e o pierdere, dar făcea parte dintr-o linie de mijlocaşi de unde selecţionerul Low are de unde alege. Marea problemă a Germaniei este că nu are un vârf de atac, în afara lui Klose. Şi Portugaliei îi lipseşte un om important în avanposturi. 

Iulian Anghel

Klose are 14 goluri la turneele finale şi mai are nevoie de unul singur pentru a atinge recordul brazilianului Ronaldo. Este un vârf foarte bun. În pregătiri chiar a jucat titular şi a mai doborât un record, al lui Gerd Muller. Klose este acum golgheterul all-time al Germaniei. Germania e ultima necunoscută care intră în joc, ultima echipă mare pe care o vedem la lucru.

Alexandru Ştefan

Ronaldo cred că este mult mai important pentru Portugalia, faţă de Real Madrid. Acolo mai sunt jucători, staruri care-l pot înlocui. La naţionala Portugaliei nu cred că mişcă nimeni în faţa lui. 

Vezi şi 

CM 2014. VIDEO Franţa - Honduras: 3-0 Tehnologia Goal Line e folositoare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite