Clubul de Golf Lac de Verde a deschis sezonul şi are un nou partener

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Golful e un sport care câştigă teren în România
Golful e un sport care câştigă teren în România

Clubul de Golf Lac de Verde a deschis oficial sezonul competiţiilor de golf, sâmbătă, 30 aprillie 2016, prin campionatul Easter Golf Cup.

Clubul de Golf Lac de Verde a deschis oficial sezonul competiţiilor de golf, sâmbătă, 30 aprillie 2016, prin campionatul Easter Golf Cup. Evenimentul a reunit un număr de 30 de participanţi. Într-un cadru natural de o frumuseţe încântătoare, s-au parcurs  18 cupe în sistem de joc stroke play brut şi stableford 0-18 / 19-36 Handicap. Începand cu acest an, s-a introdus o nouă categorie de joc, Teachers, pentru cei care predau lecţii de golf şi nu se pot încadra la jucători amatori, conform statutului Federaţiei Române de Golf, dar care trebuie motivaţi şi încurajaţi să continue jocul competitiv. La aceasta categorie au participat la aceasta prima editie 5 concurenti şi s-a acordat un singur premiu pentru cel mai bun punctaj. 

Din acest sezon, Clubul de Golf Lac de Verde are ca partener la campionatele organizate, compania Alexandrion Grup.Compania promovează de 17 ani un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare, şi este alături, printre altele, de echipele de handbal U Alexandrion Cluj (fete) şi Steaua Alexandrion Bucureşti (băieţi) sau de grupările de fotbal Petrolul Ploieşti, CSMS Iaşi, Universitatea Craiova sau Dinamo Bucureşti.

golf

Lista Câştigătorilor:

 Locul I Brut: Paolo Sarrogli

 Stableford Net 0-18

Locul I:  Wang Chao

Locul II:  Nacu Florin

Locul III: Mircea Asanache

 Stableford Net 19-36

Locul I:  Grigore Sorin

Locul II:  Zheng Xing

Locul III: Hong Li Jun

 Premii speciale:

Longest Drive:  Badita Dragos

Nearest to the Pin: Asanache Mircea

 Categoria Teachers

Locul I: Badita Andrei

 Lista campionatelor de golf din acest an se regăseşte pe siteul Federaţiei Române de Golf şi al Clubului de Golf Lac de Verde. Acestea sunt competiţiile de golf din lunile  mai şi iunie.

07 Mai: Concursul de selectie al lotului restrans de golf al Romaniei, sectiunea amatori, concurenti desemnati de Federatia Romana de Golf (puteti regasi lista completa pe site-ul  Federatiei Romane de Golf , sectiunea Federatie /  Echipe Natioanle / categoria 18-50 ani.)

13 Mai: Campionat Intercluburi: echipa formata din 8 jucatori de golf desemnata de fiecare club participant: Clubul de Golf Lac de Verde, Clubul Diplomatic, Clubul Selas Golf & Country Club Bucuresti)

21 Mai: Cupa Sponsor cu administrare Handicap,  concurs deschis, 3 categorii de joc

03-05 Iunie: Open ul Romaniei, categoria Amatori, participare nationala si internationala, cel mai important turneu din an, 54 de cupe parcurse in 3 zile de concurs;

16 Iunie: Hole in One Romania, cocurs cu premiu pentru lovitura Hole in One (introducerea mingii de golf in cupă dintr o singura lovitură)

 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite