Ciprian Marica: „M-am cutremurat când am văzut ce se întâmplă în fotbalul românesc. E un dezastru mare de tot!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marica

Atacantul naţionalei României, Ciprian Marica, marcator a trei goluri în amicalul cu Trinidad Tobago, este scârbit de situaţia în care se găseşte fotbalul românesc, situaţie care l-a determinat să nu-şi mai dorească să joace vreodată pentru o echipă din campionatul intern.

Ciprian Marica, revenit la naţională în amicalul cu Trinidad Tobago după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon peste trei luni, este siderat de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, totul culminând cu retrogradarea Rapidului şi posibila excludere a Stelei din cupele europene.

„Mă concentrez mai mult pe echipa actuală de club, iar prioritate o au ofertele din străinătate. Am început să urmăresc din ce în ce mai puţin fotbalul din România. Zilele astea m-am pus la curent cu ce s-a mai întâmplat şi m-am cutremurat. Îmi pare rău de suporterii giuleşteni. Mi se par fantastici şi e păcat ce s-a întâmplat acolo. Acum văd că şi Steaua e ameninţată cu retrogradarea. Asta ar mai lipsi! De asta nu aş vrea să revin. E un dezastru mare în tot fotbalul românesc. Scandal după scandal, sancţiune după sancţiune. Nu e normal!”, a spus Marica pentru ProSport.

31 de goluri a înscris Marica pentru echipa naţională, cu patru mai puţine decât golgeterii all-time, Adrian Mutu şi Gică Hagi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite