Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de la Cincinnati, după ce a fost învinsă de nemţoaica Angelique Kerber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a fost învinsă de germanca Angelique Kerber cu 6-3, 6-4, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari.

Sportiva germană este în cursă pentru a o detrona pe Serena Williams din poziţia de lider mondial. Kerber trebuie să câştige trofeul ca să devină noul număr 1 WTA. De asemenea, Simona Halep va fi întrecută de Agneszka Radwanska în clasamentul ce va fi dat publicităţii luni.

După această competiţie, Simona Halep va evolua la US Open, turneu care va începe la 29 august. 

În prima semifinală, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 17 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 6-3, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. 

La ediţia precedentă a turneului de la Cincinnati, Halep a jucat finala, pierdută în faţa Serenei Williams, care nu participă la competiţia din acest an. Calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 247.320 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 515.000 de dolari şi 900 de puncte WTA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite