Chivu, lăudat şi compătimit de cel mai bun antrenor din lume: ce a remarcat Mourinho despre cariera românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al naţionalei şi-a anunţat retragerea din activitate. Această decizie nu l-a lăsat indiferent pe „The Special One“, care a cucerit cinci trofee cu Inter, avându-l pe Chivu în echipă.

Chiar dacă Chelsea are, diseară, un meci capital în returul sferturilor Ligii Campionilor, urmând să încerce întoarcerea rezultatului din tur, 1-3 cu PSG, Jose Mourinho a găsit timp pentru a vorbi despre Cristi Chivu. 

La conferinţa dinaintea meciului cu francezii, portughezul s-a referit la retragerea fundaşului de 33 de ani din activitate.

Ce a spus?

„Am aflat de decizia pe care a luat-o Cristi Chivu chiar de la el. Am discutat la telefon în urmă cu mai multe zile şi mi-a zis că nu mai poate continua. Mi-a părut foarte rău, deoarece a fost un fotbalist excepţional. Oricum, ştiam de mai mult timp că asta urma să se întâmple. Chivu a avut o carieră remarcabilă la nivelul echipelor de club pe unde a evoluat. Din păcate, la naţională n-a fost la fel, deoarece n-a câştigat nimic. Dar asta nu-i scade valoarea cu nimic. Am lucrat împreună, ştiu ce fel de jucător şi ce fel de om e“, a declarat Mourinho.

Tehnicianul portughez şi Chivu au lucrat împreună la Inter Milano, perioadă în care au cucerit:

*Două titluri în Serie A în 2008-2009 şi 2009-2010.

*Cupa Italiei în 2009-2010.

*Supercupa Italiei în 2008.

*Liga Campionilor în 2009-2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite