Chiricheş, împăcat cu condiţia sa de eternă rezervă: a spus o singură frază, când a fost întrebat de ce nu joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Fundaşul de 25 de ani a plecat de la Steaua ca o mare vedetă, iar acum a ajuns printre ultimele soluţii pentru apărarea celor de la Tottenham.

Au trecut 30 de etape în Premier League, iar Vlad Chiricheş s-a aflat pe teren în doar şase dintre ele, contabilizând 474 de minute! Chiar dacă au fost multe situaţie în care fostul stoper al Stelei n-a prins nici măcar lotul la Tottenham, el e convocat, în continuare, la echipa naţională. 

Prezent într-o conferinţă de presă înaintea meciului România – Insulele Feroe (duminică, ora 19.00, TVR 1), Chiricheş n-a putut spune decât o singură frază despre situaţia sa la Tottenham: „Nu e bine că nu joc la formaţia mea de club“.

Chiricheş a avut un discurs la fel de insipid şi în privinţa întâlnirii cu Insulele Feroe: „La echipa naţională sunt concentrat sută la sută. Trebuie să fim pregătiţi mental la meciul cu Feroe şi să avem entuziasm“.

Un alt internaţional, Mihai Pintilii, a prefaţat şi el următoarea confruntare din preliminariile Euro 2016. „Îmi doresc mult să obţinem toate cele trei puncte puse în joc la meciul cu Feroe. România are o echipă omogenă şi e bine plasată în grupa pentru Euro 2016. Mulţi jucători din echipa naţională se află la apogeul carierei lor. E bine că nu depindem de nimeni, pentru calificarea noastră la turneul final“, a declarat mijlocaşul Pandurilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite