Telex din lumea fotbalului: „Il Luce“ le aduce noroc tricolorilor, Bancpost un contract de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

România va întâlni Feroe, duminică (ora 19.00, TVR1). Până la acest meci din preliminariile Euro 2016, tricolorii vor avea parte de un invitat VIP, iar FRF de un eveniment profitabil.

„Il Luce“ le aduce noroc - Ca şi în precedentă partidă din preliminariile Euro 2016, cea cu Irlanda de Nord, Mircea Lucescu a fost invitat să ia cina alături de tricolori. „Ne-a purtat noroc data trecută şi îl aşteptăm, din nou, să ne mai dea un sfat, să discute cu băieţii şi să ne ajute cu concentrarea“, a declarat Iordănescu.

Sponsor de 2,1 milioane de euro - După înţelegerea cu Bergenbier, în valoare de 2,3 milioane de euro (suma poate ajunge la 3,5 milioane în funcţie de rezultate), FRF urmează să semneze, joi, un contract de sponsorizare cu Bancpost, care va contribui cu suma totală de 2,1 milioane de euro la bugetul federaţiei până în 2019. Potrivit „Ziarul Financiar“, acţionarul majoritar al Bancpost a înregistrat, anul trecut, o pierdere de 46,3 milioane de euro în România, după un rezultat negativ de 40,2 milioane de euro în 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite